Introduktion
Når du besøger Plantelivet.dk samler vi oplysninger ind om gøren her på sitet. De oplysninger bruger vi til at justere og forbedre indholdet og til at gøre de viste annoncer mere målrettet. Vil du gerne være fri for at vi samler oplysninger om din gøren her på siden, kan du slette dine cookies ved f.eks at følge denne vejledning og undlade videre brug af websitet.

Herunder kan du se, hvilke informationer vi samler ind, hvorfor vi gør det, og hvem der ellers har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden bruger ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller lignende device. Det gør vi for at genkende den, huske dine indstillinger, lave statistik og målrette annoncer. Vores cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus eller lignende.

Hvis du gerne vil slippe for vores cookies, så kan du slette eller blokere for vores cookies. Du kan se hvordan du gør her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Men hvis du vælger at slette eller blokerer for vores cookies vil  vores annoncer være mindre relevante samt vises oftere. Det er også mulighed for at siden ikke vil fungere som den skal og at der indhold som slet ikke kan blive vist.

Plantelivet.dk indeholder følgende cookies fra tredjeparter, der i forskelligt omfang omfatter:

  • Youtube
  • Google Analytics
  • Partner-ads.com

Personoplysninger

Hvad er personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Plantelivet.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  [email protected]  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.